Andlig healing

Healing är en behandling där man arbetar med att balansera kroppens energier som ibland kan komma i obalans på grund av fysiska eller mentala blockeringar. Jag använder mig av Andlig healing och fungerar som en kanal för energin som förmedlas till dig där du behöver den bäst vid just det tillfället.

Healingen sätter igång klientens egen förmåga att helas på många nivåer och påskyndar läkning. Det som är så bra med healing är att energin går dit den behövs bäst i kroppen vid just det tillfälle då healingen ges. Jag kan alltså inte styra vart jag vill att energin ska gå även om jag kan känna in vart den skulle behövas bäst. Ibland kan det vara så att något annat måste läka först innan själva ”problemet” kan bli bättre.

Energierna hjälper kroppen att bli av med blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ. Dessa reaktioner kan vara fysiska besvär som tex värk, domningar eller nedsatt funktion i någon muskel. Men det kan även vara psykiska/mentala blockeringar som tex nedstämdhet, orkeslöshet, utbrändhet, sorg, oro, stress mm. Negativa minnen och traumatiska upplevelser bakåt i tiden, till exempel i barndomen, kan också dröja sig kvar och blockera energin så att vi inte riktigt kan släppa det och gå vidare i livet.

Den ena healingbehandlingen är aldrig den andra lik, varje är unik. Det är det som gör det så fascinerande.

Du som kommer till mig på healing är över 18 år. Jag har tystnadsplikt.

Så här fungerar en healingbehandling hos mig:

Du får lägga dig bekvämt på rygg på massagebänken och bara slappna av. Du behåller kläderna på. Då det inte är något hinder för energin får du även en filt eller ett täcke på dig om du önskar.

När man ger Andlig healing rör man inte vid klienten, jag arbetar i auran och håller mina händer ett par dm ovanför kroppen.

Jag förflyttar mig runt din kropp och håller händerna en bit från kroppen och förmedlar energin dit den behövs bäst just då.

Jag kan känna av om det är för mycket eller för lite energi på vissa ställen i kroppen och försöker balansera detta.

Sedan balanserar jag kroppens 7 största chakran (energicentrum). Jag känner in med hjälp av min intuition vad eventuella blockeringar i dina chakran kan ha för orsak och vad du själv kan göra för att lätta på blockeringarna och förhindra att de kommer tillbaka.

Efter behandlingen går vi igenom hur healingen upplevdes.

Det är även viktigt att dricka mycket vatten efter behandlingen då kroppen behöver hjälp att rensas ut.

Healingen arbetar med dig lång tid efter att behandlingen är avslutad.

Hur kan en Healingbehandling upplevas?

Många kan känna healingenergin strömma genom kroppen likt vågor eller som en känsla av rinnande vatten. En del upplever det som att det blåser. Det kan även kännas som stickningar och pirrningar i huden och ibland kan det göra ont på något ställe en kort stund innan det släpper. Det är även vanligt att man känner av värme eller kyla på olika ställen i kroppen. Om man har svåra blockeringar kan man ibland uppleva det som lite jobbigt innan det släpper. Tex som en tryckande känsla över bröstet, hjärtklappning, svårt att svälja eller darrningar. Detta är dock väldigt kortvarigt och släpper så fort energin flödar fritt.  Ibland känner man inget speciellt alls under healingen mer än att man blir avslappnad. Det kan även kännas olika vid olika tillfällen.

Det är vanligt och helt ok, att olika känslor kan komma fram under en healingbehandling. Man kanske plötsligt börjar gråta eller gapskratta och det är bara att låta det ske för det kan vara känslomässiga blockeringar man burit med sig länge, som behöver komma ut för att du ska kunna släppa det och må bättre.

Har man gått med blockeringar länge i kroppen så kan det behövas fler behandlingar men oftast märker man skillnad redan efter första behandlingen.

Efter en healingbehandling kan man, beroende på vad energin har arbetat med, känna sig väldigt lugn, trött och kanske lite frusen. Men man kan även känna sig pigg, glad och full av ny energi. Det kan också vara olika hur man upplever det från en gång till en annan. Det är för att healingen arbetar med det vi behöver bäst just vid det tillfället.

Healing på distans

Healing fungerar precis lika bra på distans som om du kommer till mig på behandling. Ibland kan den som får healing till och med uppleva att de känner av healingen mer i sin kropp när de får behandling på distans, kanske för att man inte förväntar sig att man ska känna det så tydligt. Det spelar egentligen ingen roll hur stort avståndet är mellan den som ger healingen och den som tar emot. Energin finns ju i våra kroppar och överallt runt omkring oss och ofta får vi hjälp av våra andliga guider och hjälpare att både ge och ta emot energin.

När man får healing på distans tycker jag att det är bäst om man kan ligga eller sitta ner och slappna av för att få ut det bästa av behandlingen. Självklart tar man till sig healingen även om man skulle sova eller jobba men då känner man oftast inte vad som händer i kroppen under behandlingen.

När du bokar en distanshealing hos mig så börjar jag sända healing på utsatt tid och när behandlingen är slut så kommer jag att ringa eller skicka ett meddelande till dig. Du kommer att få information om vad jag kände av genom healingen och du får berätta hur du upplevde behandlingen och du har möjlighet att ställa frågor.

Healing ska inte ersätta skolmedicinsk behandling men det fungerar utmärkt som ett komplement. Uppsök alltid läkarvård vid sjukdom och rådgör med läkare om du är under annan behandling.