Om mig

Jag heter Jeanette Åkesson och bor i Malung i Dalarna. Jag utbildade mig till Massageterapeut 2003 och har jobbat deltid med massagebehandlingar sedan dess. 2006 startade jag mitt företag och jag har genom åren fortsatt att vidareutbilda mig inom hälsa och friskvård.

Det var när jag gick en healingutbildning år 2000 som jag kände att jag verkligen ville jobba med att hjälpa människor att må bättre, både i kroppen och i själen. Jag gick min massageterapeututbildning på Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping och blev certifierad och klar 2003. Sedan dess har jag gått ett flertal kurser och vidareutbildningar som ni kan läsa mer om Här.

Jag är, Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör. Vilket innebär att jag blivit godkänd vid teoretiska och praktiska certifieringsprov. Jag följer branschens etiska regler och innehar patient-och ansvarsförsäkring. Självklart har jag tystnadsplikt. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg hos mig.

Jag älskar att lära mig nya saker inom hälsa och friskvård och jag lägger även stor vikt vid min egna personliga utveckling då jag anser att det krävs för att jag ska kunna hjälpa dig som kund så bra som möjligt. Jag ser därför till att vidareutbilda mig med jämna mellanrum både för min egen och mina kunders skull.

När jag inte jobbar så umgås jag helst med min familj. Barnen och deras aktiviteter står i fokus. När tid finns så tycker jag om att läsa, måla, skriva och påta i trädgården. Att vara ute i skogen eller på en fisketur ger mig lugn och energi. Träning och meditation är också viktigt för mig.