Healingmassage

Healingmassage är precis som det låter, en behandling med både massage och healing.

I healingmassagen kombineras den traditionella muskelbehandlande massagen med energibehandling (healing). Kombinationen gör denna behandlingen väldigt effektiv och avslappnande för både kropp och själ. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymtom och svårigheter att få musklerna att slappna av riktigt.

Så här går en behandling till.

Vi börjar med att diskutera om hur du vill ha din behandling och om det är något speciellt du vill ha hjälp med. Sedan får du lägga dig på mage på massagebänken och jag påbörjar massagen. Jag masserar först ben(om man vill), rygg, axlar, nacke och huvud. Sedan får man vända på sig och jag masserar armar, bröstmuskler och halsmuskler.

Jag använder mig av lugn avslappnande massage men går även på djupet och behandlar musklerna där jag känner att det behövs. Under tiden jobbar jag också med healing både på kroppen och i auran(energifältet runt kroppen). Healing är energi som förenklat sagt hjälper din kropp att hjälpa sig själv genom att släppa på blockeringar som kan ha uppstått i kroppen pga både fysiska och psykiska orsaker. Läs mer om Healing här: Andlig healing

Jag känner av intuitivt vad på kroppen som behövs jobbas med så ingen behandling blir den andra lik.

 

Hur upplevs en behandling och hur känns det efteråt?

En healingmassage upplevs som väldigt rogivande och avslappnande. Även de med stressrelaterade problem och de som har svårt att slappna av och komma ner i varv blir väldigt lugna av denna behandling. Massagen gör så att musklerna slappnar av och kroppen frisätter sina lugn-och-ro-hormoner, bland annat oxytocin. Sedan jobbar healingenergin med kroppen både fysiskt och psykiskt för att släppa på blockeringar i kroppen så att energin kan flöda fritt så att du blir mer balanserad i kropp och själ.

Efter behandlingen blir man väldigt lugn och avslappnad. Vissa kan uppleva att de blir väldigt trötta just efter behandlingen men man kan lika gärna bli väldigt pigg. Det beror på vad massagen och healingen har arbetat med under behandlingen och det kan även variera från en gång till en annan. Det är bra att dricka mycket vatten efter en behandling eftersom det sätts igång en utrensningsprocess i kroppen.