Behandlingar

Här kan du läsa lite om mina behandlingar. För att få mer information kan du klicka på länken under den behandling du vill läsa mer om.

Klassisk Svensk Massage

En djupgående massage som både behandlar och förebygger. Massagen mjukar upp muskler som blivit spända och ömma pga till exempel arbetsskador, stress eller idrott. Massagen verkar även i förebyggande syfte så att musklerna håller sig mjuka och spänstiga. För mer information: Läs här

 

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage är en lugn och behaglig massage som hjälper din kropp och själ att slappna av och komma ner i varv. Passar väldigt bra om man känner sig stressad och utmattad eller om man bara vill unna sig en stunds skön avkoppling. Läs mer om hur behandlingen går till Här.

 

Andningsterapi – Lotorpsmetoden

Andningsterapi enligt Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem. Lotorpsmetoden bygger på svensk klassisk massage och riktar specifikt in sig på behandling av andningsmuskulaturen, det vill säga de muskler som hjälper till vid in- och utandning samt de muskler som får arbeta extra vid felaktig andningsteknik. Metoden har fått väldigt bra resultat. Läs mer om Lotorpsmetoden Här . Du kan även besöka http://www.lotorpsmetoden.se för mer info och patientberättelser.

 

Healingmassage

I healingmassagen kombineras den traditionella muskelbehandlande massagen med energibehandling (healing). Kombinationen gör denna behandling väldigt effektiv och avslappnande för både kropp och själ. Behandlingen har mycket god effekt på bland annat stressrelaterade symtom och svårigheter att få musklerna att slappna av. Läs mer om healingmassage Här. 

 

Medial privatsittning

En medial privatsittning innebär att jag tar kontakt med en eller flera anhöriga och bekanta till dig, som har gått över till den andra sidan och lämnar ett budskap ifrån dem. Det går även bra att göra en privatsittning via telefon. För mer information om hur en medial privatsittning går till Läs här.

 

Andlig healing

Healing är en behandling där man arbetar med att balansera kroppens energier som ibland kan komma i obalans på grund av fysiska eller mentala blockeringar. Jag använder mig av andlig healing och arbetar då i kroppens aura en bit utanför kroppen och jag fungerar som en kanal som förmedlar energin till dig där du behöver den bäst just vid det tillfället. Jag ger även healing på distans. För mer information om hur en behandling går till och hur det kan kännas i kroppen, Läs här.

 

Chakrabalansering och avläsning

Chakrabalansering innebär en balansering av kroppens sju största chakran, energicentrum. Alla obalanser, både fysiska och psykiska, visar sig i vårt energisystem genom att blockera energin. Balans i chakrasystemet gör så att energin flödar fritt och det ger hälsa och livskraft. Genom en chakraavläsning kan man få information om vad klienten behöver för att må bättre och kunna hjälpa sig själv att bli av med och hålla blockeringar borta. För mer information och hur en behandling går till, Läs här.